Test?

Testar hon, vår lilla prutt?

Jag börjar nästan misstänka det.

För igår kväll efter ett antal timmars gnäll och skrik fick jag nog och sa högt och bestämt. NEJ, nu räcker det! Sen stoppade jag om henne som vanligt, pussade på henne, sa god natt, sov gott. Hon blev tvärtyst och somnade.

Ikväll var hon tyst i 10 minuter innan gnället började. Efter 20 minuter eller så av gnäll, tänkte jag att jag testar igen, med att säga ifrån.

NEJ, nu räcker det! Sen omstoppning, pussar, god natt, sov gott.

Tvärtyst och somnade. Inte ett pip sen dess.

Den lilla skurken! :)

Jo, går gör hon ju också :) Om hon får hålla i mina fingrar, vill säga. Hon går och går och går. Och storskrattar hela tiden :D Men vi kommer få ett sjå att hålla styr på skruttan när hon börjar ta sig runt på egen hand. Maken till pillig unge! ALLT ska det pillas på. Såklart, allt är ju nytt för henne. Men det kanske inte är så lämpligt att pilla på precis allt. Och vad förbannad hon blir när man säger att hon inte får. Haha, jösses, vilket humör!

Jo, det känns lite bättre nu än tidigare idag.

Det är snart dags för sängen för mig.

Imorgon ska jag åka och veckohandla på förmiddagen medan Kärleken tar hand om Lillis. Det blir nog bra. Jag hoppas det. Men det känns faktiskt lite läskigt att köra bil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>