Utmattad

Jag känner mig helt utmattad och jag vet inte ens varför. Jag är så in i döden trött. Trött och less.

Jag har inget skäl och ingen orsak. Elvira sover hela nätter (för det mesta) och är oftast nöjd och glad på dagarna och sköter sig i stort sett själv.

samtidigt har jag någon slags rastlös energi i kroppen. Riktigt jobbiga myrkrypningar i benen, dålig i magen, snabb hjärtfrekvens och yrsel.

Jag vet inte.

Just nu sitter jag och tittar på hotellrum på internet. Jag vill komma bort ett litet tag. Bara vara alldeles, alldeles ensam. Slösurfa, se på tv, läsa bok, sova tills jag vaknar av mig själv. (Elvira tycker plötsligt att det är morgon kl 6 istället för kl 7 som det var för en vecka sen eller kl 8 som det var för en månad sen. Och det beror inte på att det är ljusare ute – vi har mörkläggningsgardin i hennes rum)

Vi får väl se om Kärleken är ledig framöver, så jag kan få komma bort en liten stund. Lite egentid. Som jag är så beroende av, men som jag inte haft på nio månader nu.

Så får vi se om det kanske hjälper.

3 reaktion på “Utmattad

  1. Hoppas du hittar möjlighet till lite egentid snart. Det är verkligen ett måste. Jag har blivit lugnare och börjat njuta ännu mer av lilla J sedan jag började jobba. Deltid är bäst! Hinna få bli utmanad och få använda hjärnan och sen skynda sig hem och leka. Kan inte bli bättre! Bara ordentlig sömn som saknas då. ;)

    Men att du har rastlös energi beror säkert på flera saker – sömnstrul en längre period, avsaknad av egentid, oklart med jobb, bilolycka och allt därefter. För mig som läser verkar det som om det är och har varit mycket på gång en tid.

  2. Ja, de dagar jag jobbat så har jag har livet varit på topp! Man får annat att fokusera på, man får prata om andra saker (och med någon som svarar annat än gläglä, brrrrfff, neeeiiin) och så får man längta hem lite. Det är alldeles underbart att komma hem och krama sin lilla guldklimp efter en dag på jobbet :)
    Ja, jo, det kanske varit/är mycket på gång ett tag. Det är svårt att se när man är mitt uppe i det – förmodligen lättare att se utifrån. Det är bara att gilla läget och ta de få stunderna man har till att hämta kraft och orka lite till.

  3. Ja, precis tror det är viktigt att både ta tillvara på de stunderna man får och planera så att man får stunder man behöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>