Tungt

En god väns mamma gick bort i morse.

Linda har somnat.

Jag kramar min lilla familj och berättar för dem att jag älskar dem.

Jag älskar dig, Elvira. Jag älskar dig, Kärleken. Jag älskar dig, mamma. Jag älskar dig, bror. Jag älskar dig, svägerskan. Jag älskar dig, Lillan. Jag älskar dig Partnern. Jag älskar dig, lilla bebbe i svägerskans mage. Jag älskar dig, bästvän. Jag älskar dig, Linis. Jag älskar dig lilla bebbe i bästvännens mage. Jag älskar dig, grannen. Jag älskar er, mina vänner. Jag älskar er. Jag älskar er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>