Jesus och helvetes alla djävlar

Alltså vad är det med den här lilla kråkan?

Jag tror jag blir tokig, spritt språngande galen.

Igår tog det 45 minuter för mig att få henne att sova på förmiddagen. På eftermiddagen höll jag på i 1½ timme, sen fick jag ge upp. Jag vände henne rätt hundratals gånger och jag överdriver inte! Maken till envis unge! Hon vände sig till mage och började krypa omkring ungefär var tionde sekund. Jag gick dit, sa “nu ska vi sova, sov gott”, vände henne rätt. Tre sekunder senare vänder hon på sig igen. Och igen. Och igen och igen och igen och igen. I 1½ timme. Sen fick vi ta upp henne.

I natt vaknade hon runt 4 och började med samma sak. Det verkar som om hon tycker att det är en väldigt rolig lek. Föräldrarna är måttligt roade. OM VI SÄGER SÅ! Jag vet inte hur länge Kärleken höll på med henne i natt, men säkert en timme.

Idag orkade vi inte stå där inne och vända på henne var tionde sekund i all evighet. Så vi lät henne bara vara. Med resultatet att hon for omkring som en babian på kokain i sängen i 1-1½ timme. Hon sov inget på hela dagen.

Så hon var som en levande död nu på kvällen. Hade hon tappat koncentrationen en tiondels sekund hade hon somnat sittande.

Det tog inte ens två sekunder så sov hon när Kärleken la henne i sängen.

VAD. ÄR. DET. FRÅGAN. OM?

3 reaktion på “Jesus och helvetes alla djävlar

  1. HON. HAR. LÄRT. SIG. ATT. GÅ. UPPRÄTT.
    ÖVA. ÖVA. ÖVA

    /hade det exakt och blev smått tokig.

  2. Åh nej, hoppas verkligen inte att det är det… Lilla J började ju med sitt “ställa sig upp” i sängen när han var sju månader och just hade lärt sig det. Han höll på i nästan fem månader innan det lugnade ned sig. Sen var det lugnt i drygt två månader och nu är han igång igen -vrida vända, slå i väggen, krypa runt i sängen blaaa blaaa blää. Vår räddning har varit att bara lägga honom när han har varit supertrött eller att han är helt avslappnad och nedvarvad. Tyvärr lyckas man ju inte alltid med det.

  3. Än så länge kan hon varken stå eller gå på egen hand. Men rulla runt och krypa. Jorå. Vi har kommit fram till samma sak, jag och Kärleken – hon tycker att allt är så himla kul och spännande just nu – att sova är det tråkigaste som finns.
    Som tur är, är hon inte gnällig eller jobbig när hon är vaken. Då leker hon lugnt och sansat (nåja, hyfsat). I timme efter timme. Hur det blir när hon lär sig gå och stå vill jag inte ens tänka på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>