Heldag

Åhå, så trött jag är. Trots att jag fick sovmorgon till 10.30. Mormödrarna gick upp med kråkan imorse – jag var halvdöd av trötthet efter en stökig och orolig natt.

När kråkan vaknat efter förmiddagsvilan åkte vi iväg till min fd chef. Hon är hemma, mammaledig med en liten sexmånaderstös. Kråkan lekte med bebisens leksaker tills att bebisen vaknade och kom ner till oss i köket. Då ställde sig kråkan upp mot gåstolen där bebisen satt (hon tycker det är jättekul med andra barn!) och vrålade sitt monstervrål, bara någon decimieter från bebisens ansikte.

Hahaha, stackars lillskruttan blev ju helt förskräckt och började storgråta.

Det är inget lugnt och tyst litet barn vi har :D

Efter utsökt lunch och efterrätt bestående av mumsig kladdkaka var kråkan så himla trött att det bara var gnäll och skrik och kink. Inget var bra. Så vi satte oss i bilen och åkte hem. Kråkan somnade på en halv minut i bilen, men sov bara 20 minuter.

Vi åkte i princip bara hem och drack välling och sen tog vi med oss mormödrarna till en lågprisbutik några mil norröver. Där shoppade mormor loss på bebiskläder, kan man lugnt säga. Så nu har vi en vår- och sommargarderob till lillkråkan.

Det var tur jag var med – annars hade det bara blivit rosa lullull och klänningar för hela slanten ;) De hemskaste plaggen satte jag P för ;) En klänning blev det faktiskt. En rosalila. Annars var det byxor, shorts, bodys och någa t-shirts och en vindjacka. Ett par snickarbyxor också.

På vägen hem stannade vi till i byn och köpte pizza som vi tryckte i oss här hemma. Påskmust för mig, vin för mormödrarna. Gröt till kråkan.

Nu har kråkan slocknat som ett litet ljus och verkar sova hyfsat bra. Hoppas att det fortsätter så resten av natten – de senaste nätterna har inte varit allt för roliga. Hoppas att den där rackarns tanden har brutit igenom.

Nu ska jag krascha i soffan. Jag är helt slut, jag med, trots den långa sovmorgonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>