One more down…

… en himla massa kvar. Punkter på att-göra-listan alltså.

Igår köpte jag present till gudbarnet Linisen som fyller tre år imorgon. Jag fick till och med iväg paketet med posten i tid. Men postgången mellan här och västsverige är inte så bra…

Andra saker:

  • Jag är hittat min kamera som varit som bortblåst sen i januari!!! Wiiii! Var den var? Bakom/under skostället i hallen. Vilket tydligt visar att jag borde dammsuga på de där oåtkomliga ställena lite oftare… Hur den hamnat där? Ingen aning.
  • Vi kom iväg på babysim igår. Kråkan har fått ett nytt namn där. Propellern. Hon är helt vild i bassängen! De andra barnen blir rädd för henne när hon plaskar och stänker :D Igår var det premiär för henne med flytväst. Det gick hur bra som helst! Och hon dök två gånger utan att få kallsup! Mammas lilla sjögurka!
  • Jag har hamnat i ett “lässtim”. Äntligen! Det är en underbar känsla att ha den där boken som man bara längtar efter att få fortsätta läsa. När man inte ka slita sig, man bara måste få veta hur det går. När man tänker “bara ett kapitel till”. När man lever sig in i boken och tänker på den de stunder man inte läser. SOM jag har saknat det. Jag har inte haft ett sånt lässtim på många, många år! När jag pluggade var jag så mätt på att läsa facklitteratur, att jag inte kunde förmå mig att läsa skönlitteratur på “fritiden”. Sen dröjde det ett par år och sen kom Kråkan och med henne den stora tröttheten. När man är så trött att man gråter och inte ens kan koncentrera sig på tv, då är det omöjligt att koncentrera sig på att läsa. Men nu! Äntligen! Vad jag läser? Flickan som vävde sidenmattor av Anita Amirrezvani. Jag gillar den. Mycket. Och jag kan inte ens förklara varför. I mitten av boken är det ganska mycket tantsnusk, men hey, man kan faktiskt lära sig att gilla tantsnusk också. För nu är jag närmare 40 än 30 och mamma och då får man gilla tantsnusk!
  • Kärleken har äntligen gått av sin nattsnurra (bortsett från två nätter nästa helg) och är hemma några dagar. Oh, joy!

Nu ska jag läsa ut min bok och sen trilla i säng. Imorgon är det min tur att ha sovmorgon. Ljuvligt! När jag vaknar ska vi bocka av några punkter till på listan. Vi ska köpa nya utemöbler och ett nytt batteri till min gamla Honda. När (om?) jag sparkat igång skrället ska jag fylla på luft i däcken, spola av den allt pollen och så ska den ut på Blocket igen. Det var ingen som ville ha den i höstas. Hoppas på bätre tur nu.

Det är ingen av er som vill köpa en Honda Civic 5 dr -97 med nya bromsar fram, nya sommardäck, vinterdäck som håller en säsong till, går som en klocka, aldrig några bekymmer på besiktningar, servad regelbundet, lite rost på skärmarna bak, men ingen rost under, avtagbart drag, c-lås, billig att äga och köra. Den har gått runt 17 000 mil. Har jag glömt nåt? Fråga i så fall. Priset är förhandlingsbart.

Seså, skicka iväg ett mail och köp sen min bil. Okej?! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>