Ett steg!

Jodå, kråkis somnade allt en stund på eftermiddagen också. 40 minuter… Och var fortfarande lika trött och arg efter det. Som tur var vaknade Kärleken av allt vrål till sist, så han kom upp och avlöste mig en liten stund innan han åt, duschade, filade fötterna, klippte och rakade sig och satt och fipplade med telefonen i evigheter (nån viktig hemlis var det visst). Jag blev tvungen att gå utomhus för att få dricka en kopp kaffe i fred. Tyvärr var det iskallt och blåsigt ute och kaffet blev kallt och jag med. En dusch hade ju inte varit fel, menneh… Jag lagade mat med ena handen och bar kråkis på andra armen tills den domnade av.

Ja, jag gnäller. Det är en sån dag idag. En riktig jävla skitdag, faktiskt!

Vilket är synd, för det gör att jag inte riktigt orkade uppskatta det stora som hände idag:
Kråkan tog sitt allra första steg utan stöd! :D

Hon stod upp själv framför mig när jag satt på golvet. Så tog hon ett steg mot mig, tog tag i mina händer och började dansa :)

Jag känner mig helt mentalt dränerad efter den här dagen. Vill bara dra nåt gammalt över mig. Eller fly hemmet.

Om jag inte vore helt kokt i kolan efter den här dagen hade jag gärna sett på Stardust som går på 4an ikväll. Men vid det laget lär jag redan sova. Om ni är piggare, så rekommenderar jag er att se den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>