Drömhuset del 2

Idag var det visning på drömhuset jag skrev om för ett tag sen.

Pappan sov efter nattjobb, så kråkis och jag åkte dit själva. Jag kände direkt när jag parkerade utanför att jag inte ville bo där. Alldeles, alldeles för nära vägen. Tomtgränsen går bara ett par meter från en stor vältrafikerad 90-väg. Jag stod ute på tomten i 10 minuter innan mäklaren kom och på den tiden hann jag bli trött i huvudet av vägbruset.

Nix, nej, nope, njet.

Så det var bara av ren nyfikenhet jag gick in och kikade. Ojojoj, mycket att göra! Men vilket vackert hus! Jag fick inte lov av kråkan att titta så noga och inte fick jag läsa besiktningsprotokollet heller, men det spelade ju inte så stor roll – jag ville ju ändå inte ha huset.

När jag kom hem läste jag dock protokollet. Mögel, röta och fuktskador på vinden, bågnande tak, tunn takpapp, fuktrosor i taket på övervåningen. Så. Att.

Det känns skönt på nåt vis. Nu kan jag släppa det. Det huset blir det INTE!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>