Mammans dag

Idag var det visst mors dag. Det hade jag glömt. Kärleken påminde mig när han kom hem från jobbet imorse. Jag fick en varm kram innan han gick upp och la sig.

Ingen ring. Inte ens en nyckelring :D

Kråkis och jag gjorde det som kråkis och jag brukar göra på mornarna. Äta gröt, lyssna på musik, leka, byta några blöjor, titta på blommor, hästar, lampor, öva oss på att prata och på att stå och gå. Idag sa hon “skthäp” om skräp. Och så kan hon stå själv när man ställer henne mitt på golvet efter man burit henne. Ett steg till har hon tagit med.

Oh, well.

Efter vällingen var det dags för förmiddagsluren. På golvet på kråkans rum låg något som jag höll på att snubbla på. Jag blev irriterad. När jag fick gå in och säga åt kråkan att sluta gasta och börja sova, snubblade jag nästan på det igen och tog upp det från golvet.

Det var en presentpåse med något i och bredvid stod en mugg.

Hmm!

I presentpåsen var en guldig stor kartong med Belgiska praliner i! OCH ett presentkort på Växtriket! Whohoo! Muggen var en väldigt, väldigt fin världens-bästa-mamma-mugg :)

Jag blev så glad att jag blev tårögd.

På eftermiddagen knackade det på dörren och där stod ett blombud med en helt ljuvlig bukett blommor. Små, små rosa rosor och någon typ av vita blommor som doftar helt underbart! De ser nästan ut som äppelblom men de sitter som i axform.

På kortet som satt på buketten står det: Jag älskar dig Mamma! Du är bäst! Kramar från Elvira!

Då kom det ett par tårar till :)

Det var meningen att vi skulle äta ugnsbakad falukorv till middag, men det kändes ju inte så festligt. Ingen av oss kände för att laga mat heller, så det fick bli pizza.

Mätt och glad och nöjd med min dag!

Kråkis sover i sin säng, Kärleken sover här bredvid mig i soffan. Hungerelden ligger här och väntar på att bli läst, men jag måste först läsa ut Älskade syster. Det har jag lovat mig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>