Gjort är gjort

Minns ni för några månader sen då jag skrev om den där femtonåriga tjejen som är mamma och som bloggar? (Om inte kan ni läsa om det här.)

Jag tänker fortfarande inte länka. Av samma anledning som sist.

Tydligen har soc varit inkopplade men jag vet inte om något händer egentligen. Nu har jag i alla fall gjort mitt och mailat soc i hennes kommun, jag med. Hennes lilla dotter är ett halvår gammal och lever i ett kaos. Jag mår illa och får en stor gråtklump i magen när jag kikar in för att se om det blivit rätsida på saker och ting. (Det har det inte.)

Jag förstår inte varför ingen agerar. Men nu har jag gjort det jag kan göra. (Men mest av allt vill jag ta lilla dottern bort från kaoset och tvinga mamman att söka hjälp.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>