Grattis till oss

Och just idag när jag köpt hem bubbel och god mat för att fira, ja, då får kråkis ett av sina långdragna inför-sova-utbrott. Nu har hon vrålat en timme. Vi fick skåla som hastigast och har ätit i skift. Vi har varit in till henne ca 20 ggr hittills.

Mysigt.

Men. Varför vi firar? Jo, det är ju sista dagen på min föräldraledighet idag. Det är något att fira.

Men det som är ännu mer värt att fira är att Kärleken fick tjänsten han var och gjorde testerna för. Wihooo! Han börjar i september. (Att det möjligtvis ställer till det med kråkis inskolning på dagis är inget jag tänker oroa mig över nu.)

Jag är så himla stolt över min allra finaste Kärlek! Han är bäst, så är det bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>