Medicinskt ansvarig

Jag är ju klinikens medicinskt ansvariga nu när cheferna är på semester. För mig har det inte gjort någon skillnad. Förrän idag.

Idag fick vi nämligen in ett solklart djurskyddsfall och då är det mitt ansvar att se till att allt blir ordentligt dokumenterat och anmält till rätt instanser. Ta kontakt med länsveterinär, djurskyddsinspektör, prata med djurägare och informera.

Så det är ungefär det jag gjort idag.

Utöver att kastrera två honkatter och en hankatt, vaccinera och ta ett par blodprov.

Jag kan inte skriva mer om det där djurskyddsärendet, hur gärna jag än skulle vilja. Jag nöjer mig med att konstatera att vissa personer verkligen inte borde få ha djur. Punkt. Det finns inga ursäkter!

2 reaktion på “Medicinskt ansvarig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>