Livstecken

Jorå, livet leker, pulsen slår. Är på semester i Jämtland och har varken tid, ork eller lust att uppdatera så ofta.

Dessutom har det inte hänt så mycket sen sist. Inte mer än att vi har köpt en ny bilbarnstol till kråkan och att jag har klippt kråkans lugg som hängde ner i hennes ögon. Vilket gjort att hon nu ser ut som en mupp. För hur enkelt är det att klippa luggen på en trettonmånaderskråka som inte är stillen endaste sekund? Inte särskilt, kan jag meddela. Inte nog med att luggen är sned (åt fel håll dessutom – den är längst på mitten och kortast ut åt sidan (hennes virvlar hör att hon har snedlugg – då är det lämpligt att den är längre på sidan och kortare liksom mitt ovanför näsan. Men närå – inte när mamma Mysan klipper)) den börjar också precis ovanför höger öra.

Hon ser verkligen helt muppig ut. Men som tur är verkar hon ha ärvt sin mammas snabba hårväxt, så det lär snart vara utvuxet och då får jag göra ett nytt försök med saxen. (Jo, vi har testat hårspänne. För det första illvrålade hon när vi skulle sätta i det och de få gångerna hon faktiskt lät det sitta kvar, så halkade det av igen efter en halvtimme och man orkar inte bråka med en illvrålande kråka två gånger i timmen för att hon ska slippa ha luggen i ögonen. Nä, då tar man fram saxen och gör sitt bästa. Som i bästa fall gör att ungen slipper ha hår i ögonen och i sämsta fall gör att hon ser ut som en mupp och kommer bli retad på dagis.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>