Äntligen!

Äntligen på flera olika plan.

 • Äntligen hemma från Jämtland. Det har aldrig varit så skönt någonsin att komma hem. Jag njuter i fulla drag och kråkan är en mycket gladare och mer harmonisk unge här hemma.
 • Äntligen har vi internet. När vi kom hem i måndags var det stendött. Igår felanmälde vi. Idag var vi in med vårt modem för att kolla att inte åska eller blixten haft sönder det (det var helt.) Och för en timme sen ringde en tekniker och berättade att vi nu har internet igen. Nån blajblajport i nåt blajblajskåp som var trasig.
 • Äntligen semester på riktigt, utan några måsten. Sovmornar, bad, kråklek, kråkmys, jordgubbar, sol och melon.

En längre uppdatering kommer senare ikväll. Nu ska jag röja upp i kaoset på nedervåningen (har nattat kråka och passade på att surfa lite medan jag väntade på att hon skulle somna).

2 reaktion på “Äntligen!

 1. Välkomna hem!! Borta bra men hemma är alltid bäst, eller hur?
  Det är jobbigt när tekninken inte fungerar. Vår telefon är fortfarande död, fast Telia sa att återinkopplingen låg på högsta prioritet hos dem. Det har gått 14 dagar nu och inget har hänt. Shit o h-e säger jag bara.
  Kram på er alla tre. Hoppas vi ses snart!!

 2. Borta bra men hemma bäst! Så sant som det var sagt!
  Telia = Felia
  Men vi ses ju på onsdag när ni ska lämna Siska! Jag vet en liten kråka som kommer bli överlycklig! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>