Så då

Jag uppdaterade inte igår. Nej, istället satt jag i gungstolen på verandan och läste en bok, pysslade lite i trädgården och sen tittade vi på Morden i Midsomer.

Idag har vi haft en alldeles ljuvlig dag. Vi har varit ute i skogen och plockat blåbär. Kråkan plockade blåbär från buskarna och stoppade i sin lilla mun, men det bästa var att stoppa ner näven i mammans hink och ta grabbnävar med blåbär och mula i sig.

Tyvärr lessnade kråkan ganska fort, så vi gick hem igen.

Sen har vi mest myst och lekt här hemma. Skrattat så tårarna runnit åt kråkans påhitt. Hon har klättrat som en bergsget i soffan och sen kastat sig bakåt. Hon har studerat sitt ansikte noga i sin spelgel och gjort roliga grimaser och skrattat och munpruttat åt sig själv.

Men säg den lycka som varar. Nu ligger hon vrålar i sängen och vägrar sova, stackarn. Trekvart har vi hållt på nu. Stackars liten kråka som hann bli övertrött :(

Semestern i Jämtland, ja.

Hmm, vi har mest blivit uppassade på av svårföräldrarna. Kråkan har inte varit på särskilt bra humör och sovit “sådär”. En dag var vi i stugan i Fyrås och kråkan hade en hemsk dag. Kunde inte sova och varmt och bedrövligt var det. Inget kul fanns det att göra för en liten kråka heller, ville bara bli buren. Den kvällen tog det 1½ timme att få henne att somna.

Vi har också varit på bröllop. Det var helt klart ångestladdat att lämna kråkan hos farbror, faster och kusinerna, men det gick bra. Under kvällen skickade jag några sms för att höra att allt var ok och det var det.

Men man vet att man är småbarnsförälder när man prioriterar sömn före fest. Klockan 20 satt jag och halvsov medan talen avlöste varandra. Runt midnatt fick jag skjuts tillbaks till hotellet. Jag orkade inte vänta på bussen som skulle gå 1.30. Efter en snabbdusch kraschade jag i sängen och somnade som en sten. Kärleken kom indrumlade några timmar senare. Han var inte så pigg dagen därpå. Det var jag :)

Jag tänker inte ens nämna (eller jo, det är ju just det jag gör här) händelserna i Olso. Det finns helt enkelt inga ord som räcker till för att beskriva det überjävliga som hände där i fredags. Så vansinnigt! Vilken enorm skräck. Så grymt och så rått! Mitt hjärta gråter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>