Sämästööör

Jahapp, då har man semester, då.

Igår åkte vi hela långa vägen hem till mormödrarna. Bilresan gick bara bra, kråkan sov i 1½ timme och själva resan tog 4½ timme. Sista biten var ganska lite gnällig, dels för att det var varmt (AC’n slutade fungera ungefär halvvägs), dels för att klockan började närma sig 17 och normalt är det mattdags runt 16. Lite hungrig och allt mamman hade att bjuda på var majskrokar…

Men när vi kom fram for kråkan ut i trädgården och letade reda på den enda gropen som finns på den 3000 kvadrat stora tomten och klev ner i den. Den var full med vatten. Lycka! Sen gick hon på upptäcktsfärd i huset medan maten blev klar. Lite mat i magen, lite lek, lite gröt och så sängen kl 19. Somnade som en stock utan så mycket som ett endaste litet vrål eller gnäll. Och har sovit hyfsat i natt.

Idag ska vi åka in till stan och köpa doppresent till bästvännens nya bebis och en välkommen till världen-present till Lillans bror.

Eventuellt ska vi åka och bada på äventyrsbadet tillsammans med Lillan också.

Pappan ligger fortfarande och snarkar i sängen, kråkan sover sin lur (det fick bli lite tidigare idag, hon var så trött, så trött) och jag ska nog också lägga mig en stund.

Riktigt sjusovarväder här i västsverige idag.

Sen blir det fredagsmyyyys :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>