Kalas

Idag har kråkan varit på sitt första barnkalas. Förutom sitt eget, vill säga.

Det sprangs omkring i trädgården, lektes med traktorer och bilar, åts tårta, bulle och russin, snubblades på fallfrukt från äppelträden och var allmänt livat. Det var en trött liten unge vi packade in i bilen efter ett par timmar.

När vi kom hem rengjorde vi kråkans plaskdamm och fyllde den med vatten. Jo, för här har det varit rena rama sommarvärmen idag med sol och 25 grader varmt.

Kråkan badade och badade. När hon började bli blå försökte vi övertyga henne om att det var en bra idé att komma upp, men det tyckte inte kråkis. Nej, hon badade tills att hon var knallblå om läpparna och skakade så hon varken kunde gå eller prata. Då kurade hon ihops sig under en handuk mot pappas bara bröst och värmde sig.

Det var en helt utschasad liten unge som slocknade som ett ljus kl 18.10 Vi hoppas på en bättre kväll än föregående då kråkan böd upp till skrikfest i över en timme av okänd anledning.

Själv mår jag bättre idag. Om man bortser från det där tunga, stora, heta bowlingklotet som ligger och trycker i bäckenbotten och är irriterande. Kan inte sitta ordentligt, det bästa är att ligga på mage. Men så kan man ju inte tillbringa en hel dag.

Imorgon är en annan dag, utan bowlingklot får man hoppas. För imorgon ska vi åka och titta på ett väldigt, väldigt fint hus. Ett väldigt, väldigt dyrt hus. Och tyvärr tror jag det är för litet. Och för dyrt. Men man kan ju alltid titta :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>