Inskolning dag 3

Jag bestämde mig för att åka till dagis med kråkan idag, hon verkade pigg och glad.

Eller glad och glad. Hon har ett hemskt morgonhumör den här lilla ungen! Det måste hon ärvt av pappan ;) Men så fort hon får i sig lite frukost, så är allt frid och fröjd igen :)

Favoritfröken C var inte där idag och det var bara hälften av all personal, eftersom den andra halvan hade planeringsmöte, så det var ingen som liksom kunde ägna sig åt kråkan och få henne att lossa sitt grepp om mig.

Hon var extremt mammig idag, mer än hon någonsin brukar vara. Det gick ändå relativt bra, hon gav sig ut på några längre utflykter på egen hand och kom sen och tankade lite kramar. Men sen blev hon trött och gnällig och då var det inget alls som var bra. Jag såg tecknen redan efter en timme och egentligen skulle vi väl åkt redan då, men jag ville ändå försöka. Men det höll på att spåra ur alldeles, så vi fick åka hem redan efter 1½ timme idag med.

Hon var så trött att hon grät när vi kom hem, så det fick bli lite välling istället för att laga en ordentlig lunch och sen somnade kråkan som en sten.

Riktig mat blev det när hon vaknade.

Sen åkte vi in till stan och träffade Fredrik på Sparbanken. (Nej, inte Swedbank, de här heter Sparbanken och är fristående från Swedbank.) Vi åt en glass på torget också :)

Nu kan vi alltså köpa hus för 2,3 miljoner. Kärleken ringde mäklaren och det ligger ett bud på 2 miljoner på huset. I morgon lägger vi ett högre bud.

Hm, då kommer det bli flytt mitt i vintern igen och jag kan inte gräva upp plantorna jag vill ha med mig. Och så kommer kråkan få byta dagis och med det ännu en inskolning.

Ja, om vi nu köper huset vill säga.

Hela eftermiddagen och kvällen har jag dragits med en bedrövlig huvudvärk. Två Alvedon och en stor kopp te senare går den att stå ut med. Men särskilt bra mår jag inte. Bara jag inte åker på kråkans förkylning… Jag ska ju börja jobba nästa vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>