Håhåjaja

Vår myslördag gick om intet när jag upptäckte att liten kråka kräkts ner hela sig och hela sängen och Lakrits. Bara att duscha av barnet och Lakrits, bädda rent och stoppa resten i tvättmaskinen. Nu är det ju inte så att kråkan kan somna om igen, om vi säger så.

Stackars liten plutt, magsjuk till råga på alla förkylningar hon haft i höst. Mammas lilla sagogryn :(

Men när man inte följer några bloggar på ett par månader så missar man ju en del har jag märkt nu när jag kikat runt lite. Till exempel att Scylla fått en bedårande liten tösabit. Och att Kristian verkar ha vunnit kampen.

Vad mer? Vad mer har jag missat? Fill me in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>