I want to be alone

Jag vill bara en sak nu; vara ifred. Som i ensam. Som i att inte behöva ansvara för en vild 1½-åring. Som i att kunna vara tyst ett helt dygn utan att någon undrar. Som i att kunna äta och sova och läsa och se på tv och spela tv-spel som det behagar mig.

Men tidigt som fan i moron bitti ska vi åka till tjocka släkten i Jämtland. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag vill bara vara hemma. Ensam. Ifred.

Men att sätta kråkis i bilen tillsammans med bara pappa i 6 timmar är inte att tänka på . Det kan bara sluta på ett sätt – i katastrof.

Och om de också stannar hemma, så blir jag inte ifred och ensam.

Så det är bara att bita ihop, svälja ner gråten och klistra på mammamasken, svärdottermasken och sambomasken.

Kan ingen bara ge mig ett stort svart hål där jag kan få vara ifred?

Ensam?!

3 reaktion på “I want to be alone

  1. Du mår inte bra, det märks. Jag tycker att du skickar iväg kråkan och kråkans pappa, att bära mask är ytterligare en börda. Om jag bodde nära skulle jag komma och passa kråkan en dag så du fick vara för dig själv.

    Och vilket skitbesked från jobbet sen! Jag hoppas att du hittar ett annat jobb när du vill och orkar.

    Stora kramar

  2. Jag tycker också att du ska stanna hemma. Eller åk nånannanstans. Till mamman kanske? Var rädd om dig, du verkar så sliten både fysiskt och psykiskt. Mask och sväris-diplomati är tröttsamt ju! Kan jag göra något? Vill du komma hit och vara ifred? <3

  3. Nori >> Det pga jobbet jag är ledsen och nere, i övrigt mår jag bra. Förutom tröttman vill säga. Oerhört sliten pga tröttman. Tyvärr är det omöjligt att köra hela vägen till Östersund (6½ timme) ensam med kråkan i bilen, man måste vara två…

    Garbo >> Gulle, gulle dig! Jo, jag är sliten, ffa fysiskt pga tröttman. Psykiskt mår jag egentligen bra. Gjorde. Tills jag blev av med jobbet. Jag ska ha ditt erbjudande i åtanke. Massa hjärtan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>