Insikt

Igår satt jag och läste om LAS, bara för att veta vad som gäller.

Gissa om jag ångrar mig bittert att jag inte tog viket på stora djursjukhuset förra sommaren istället för att hoppa på jobbet som ju skulle bli fast?! Då hade jag nämligen kommit upp i 12 månaders vikariat inom en treårsperiod på stora djursjukhuset. Det innebär att jag hade haft förtur till alla vikariat inom en viss tidsperiod.

I april i år går den där treårsperioden ut. Jag får börja om på nytt.

Fifan, vilken skit vi sitter i!

Inget jobb här för mig, inget jobb i resten av Sverige för Kärleken. Hopplösheten ad infinitum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>