Fantomsmärta

Efter två nätters bra sömn från kråkan, så börjar det om med att vakna ofta och länge. Igår kväll/natt var hon vaken mellan 22 och 02. Man blir lite lätt less. Om man säger så. Sen vaknade hon två eller om det var tre gånger fram till kl 8. Tur att det var min tur att ha sovmorgon :)

Det mysigaste idag var när jag låg i den varma, goa sängen och hörde Kärlekens mörka röst på nedervåningen “humhumhum” och sen en liten, liten kråkröst som svarade “dadabadabidoda”. Mitt hjärta svällde av värme och kärlek till min lilla underbara familj!

Idag har det varit plusgrader och där med kramsnö. Kärleken tog med sig Siska på joggingtur och efter mycket om och men fick jag på kråkan overallen och vi gick ut och gjorde en snögubbe och en snölykta. Alltså, kråkan ville gå ut, men inte sätta på sig overallen. Nehe, men då stanar vi inne då. Vråååål, stoooora tårar. Ska vi gå ut? Jaa! Kom så sätter vi på overallen, då. Lyfter upp barnet som blir som en påse sand och vägrar sitta still och ta på overallen. Nehe, då stannar vi inne då. Vrååål, stooora tårar. Och så vidare. Snark!

Hur som helst. Vi gjorde alltså en snögubbe och en snölykta. Eller, mamma gjorde, kråkan hojtade “LÅLL” varje gång hon lyfte upp en klutt snö som bakat ihop sig till något bolliknande :) När Kärleken och Siska kom tillbaks hade hyresvärden kommit ut med sina två hundar och Siska och Britta lekte järnet i snön. Det bara sprutade snö om dem :) Bosse stod mest och knorrade och tyckte att tjejerna betedde sig jäkligt illa. Det är en liten farbror polis, det där. Man får inte bete sig eller se ut hur som helst, faktiskt. Då får man en utskällning och kommer man för nära får man smaka på gaddarna.

Men Britta sprang och Siska efter och tjo vad det gick! Siska kommer ha träningsvärk imorgon, så mycket motion har hon nog inte fått sen… ja sen typ aldrig.

Kråkan har inte ätit någon riktig mat alls idag. Sitta vid bordet? Skulle inte tro det. Springa omkring och ropa “TINGE” (springer)? Jepp. Hela tiden.

Håhåjaja. Det är inte lätt att vara kråkmamma alla dagar. Men roligt är det för det allra mesta.

För övrigt har jag brutala fantomsmärtor där jag en gång i världen hade vadmuskler, lårmuskler och magmuskler. Det började igår. Det känns ungefär som om de där hinnorna man har runt musklerna är inflammerade – det är inte inne i musklerna det gör ont. Inte har jag gjort något för att dra på mig träningsvärk heller. För att vara intim med min Kärlek ger mig INTE träningsvärk. Åtminstone inte i vaderna!

Men alltså, upplys en hypokondriker – muskelvärk utan några andra symtom. Jag funderar på om fläskfilén jag åt på mammas födelsedag var full med trikiner och jag fått trikinos ;)

Men ni doktorer som eventuellt läser – ska jag ringa vårdcentralen imorgon?

2 reaktion på “Fantomsmärta

  1. Men hallå du har ju gått hundpromenader. Vader, lår och core. Lite halkigt underlag, lite förkyld kanske och osoven – klart. Träningsvärk. <3

  2. Men jag har ju inte gått på hundpromenad. Eller, jo, en gång. Men då hade jag redan ont i musklerna. Nu har jag dessutom ont i armbågarna… (?!) och har ett blodtryck som gör att jag knappt kan stå upp. Oh joy, min skröpliga kropp säljes till högsbjudande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>