Första mars

Jag tror kråkan har haft en bra dag :)

När vi kom hem var pappan redan hemma och han hade fixat fruktsallad med vispgrädde. När kråkan kom in i vardagsrummet och fick syn på sin nya Barbaskönsaccosäck så blev hon alldeles till sig :) Hon tjöt “BABBAPAPPA” och kramade och kramade och tjöt. Och resten av kvällen har hon ägnat åt att krama, klättra och bära runt på Barbaskön. När hon skulle sova ville hon först krama Barbaskön innan hon kunde acceptera att vi skulle gå upp till hennes rum :)

Hon fick ett fint kort med en blomma på av farmor och farfar och hon läste kortet om och om igen :) Deutom fick hon ett paket med en superfin ABC-bok i av farmor och farfar.

Till middag blev det pannkakor med sylt och grädde. Lilla kråkbarnet mosade i sig tre (3!) stycken! Och sen en halv banan till efterrätt. Jag är glad att matvägransperioden är över för den här gången!

Jag har varit på gamla jobbet och hämtat mina saker och lämnat tillbaks deras saker. Det gick bra – jag träffade inte någon av cheferna och det är ju bara dem jag haft problem med. Sköterskorna är ena riktiga raringar, så dem kommer jag nog sakna. Men nu hoppas jag att jag slipper åka den där vägen norröver inom en överskådlig framtid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>