Flunsan

Jag kanske skulle vaccinerat mig mot influensan i år när kråkan går på dagis och drar hem diverse. Det gjorde jag inte.

Så nu ligger jag pall, kan man säga.

Hög feber så snart kroppen inte är full med Alvedon. Ont precis överallt. Ont i lungorna (eller om det är pleuran?) och hela luftvägarna, det väser, rosslar och piper om mig och upphostningarna liknar (och smakar och luktar som) rent var.

Kärleken har jobbat hela helgen och jag har varit solo med kråkan. Stackars lilla barn som måste dras med tråkmamma som inte orkar något. Orkar inte busa, orkar inte lyfta. Orkar bara stå/sitta/ligga och titta på när yrvädret drar fram. Att veckohandla idag var en näradödenupplevelse.

Men så tänker jag på min väldigt sjuka vän som ska genomgå en stor operation imorgon och så skäms jag för att jag gnäller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>