Tillbaka till henne

Nu har jag alltså boken i min hand. Äntligen!

Jag slits mellan två önskningar. Dels vill jag njuta långsamt av boken, som när man äter riktigt fin choklad. (Nu gillar ju inte jag riktigt fin choklad. Jag tycker det smakar illa och dessutom får jag migrän av det. Men ni fattar va?) Smaka på varenda ord, begrunda varje formulering. Men samtidigt vill jag bara trycka i mig den, som när jag hetsäter en hel plåt snickerskakor. Det är underbart medan man gör det, men man mår lite illa efteråt. Jag vill att boken ska räcka riktigt länge. Samtidigt vill jag veta vad som händer. Nu!

Det får nog bli något slags mellanting, i den mån det går.

Gårdagskvällen var fin. Garbo mötte upp mig på centralen och vallade mig genom myllret av människor. Ner i tunnelbanan, på rätt tåg åt rätt håll och av på rätt station. Innan själva festen började slank vi in på ett hak och drack en kopp kaffe och pratade. Det finns så mycket att prata om!

Har ni varit på Hallongrottan? Om inte, tycker jag definitivt att stället är värt ett besök! Särskilt om du är intresserad av HBTQ-frågor, feminism och genus. Det är en veritabel guldgruva! Jag ville köpa på mig hela affären, men nöjde mig med tre deckare och en bok om sexuella övergrepp på barn till mig själv och två ljuvliga barnböcker till kråkan.

Dessutom hämtade jag som sagt ut min vinst och fick den signerad.

Jag skulle kunna skriva så mycket mer, men jag tror jag nöjer mig så här. Tack Garbo för samtal och möte. Tack Sara för boken, signaturen och festen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>