Nyfiken

De senaste veckorna har besökarantalet på bloggen ökat. Från i genomsnitt 48 unika besökare per dag till 55.

Och nyfiken som jag är undrar jag vilka ni 55 unika besökare är. Ja, ni “gamla stammisar” vet jag ju vilka ni är, men ni som är nya och som gör att jag har flera hundra sidvisningar varje dag eftersom ni läser gamla poster – vilka är ni?

55 unika besökare varje dag, fnyser ni. Nä, det är ju inte så mycket. Jag är inte ute efter att bli en sk storbloggare heller. Jag vill inte ha en massa reklam på min sida, bli tvungen att skriva ett visst antal inlägg per dag, få en massa korkade och/eller elaka kommentarer osv. Jag vill fortsätta blogga för att det är kul och för att jag vill. Jag vill inte lägga ner mer tid och energi på bloggen än vad jag redan gör.

Vet ni att i år har jag bloggat i tio (10!!) år!

Men hörru, vem är du som läser här? Och du vet väl att man kan prenumerera på bloggen genom att klicka på Bloglovin’-knappen i högermenyn?

(Lite extra nyfiken är jag på att veta vem du är som hittar hit genom att googla “kissa i vuxenblöja”. Eller du som hittade hit genom att googla “Lilla Mysan naken” – I’ve got news for you: it ain’t gonna happen. Eller du som googlade “stasad penis” – vem är du?)

7 reaktion på “Nyfiken

 1. Så sjukt. Undras hur de fick träffar här på de sökorden.
  Jag har följt dig i flera år nu – tack för det!

 2. Lilla Mysan naken har jag ingen aning om – antagligen räcker det med att googla Lilla Mysan för att man ska hitta hit. Kissa i vuxenblöjor tror jag har att göra med att jag skojade om vuxenblöjor i nåt inlägg när jag var gravid. Och stasad penis måste vara när jag skrev om paraphimos på hund som jag träffade på en kväll på stora djursjukhuset. Så, det är logiskt, men varför man SÖKER efter såna saker, det är en annan femma :)
  Glad att ni är här, både Garbo och biggan!
  *vinkar*

 3. Ha ha.. sådana träffar får min blogg en del också, på delar av ord tydligen.
  Hänger här sen länge, inte varje dag men ofta.

 4. Jag har också hängt här väldigt länge, men är alldeles för dålig på att lämna livstecken ifrån mig. Men jag ska bli bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>