To do

Hörrni, det är ju mindre än en vecka kvar tills jag ska på Bloggmingel! Whohoo! Men jag måste hinna med att fixa lite grejor innan dess.

 • Hämta min klänning från kemtvätten (får vänta tills jag får pengar)
 • Köpa nya (hela) strumpbyxor (får vänta tills jag får pengar)
 • Bestämma mig för vad jag ska ha på mig på dagen
 • Köpa tågbiljetter till och från Stockholm (får vänta tills jag får pengar)
 • Ta reda på hur jag tar mig till Rica Talk Hotel
 • Plocka ögonbrynen
 • Fila fötterna
 • Leta reda på lämpliga skor att ha till klänningen
 • Leta reda på lämpliga smycken till klänningen
 • Fixa till naglarna (dvs klippa ner samtliga till samma obefintliga längd)

Jag kommer se ut som och känna mig som en luffare. Jag minns inte ens när jag köpte nya kläder och skor senast. Jackan jag har är gammal och sliten – den har definitivt gjort sitt, men jag har inte råd att köpa någon ny. (Drömmen hade varit att ha råd att köpa en vårkappa! Och den där klänningen jag såg på La Redoute. Och den där andra klänningen jag såg på eCouture by Lund. Och nya jeans – de där tighta jeansen jag köpte i höstas är numer baggy av viktnedgången. Och nya skor! Som inte är köpta för 99 kr på Ica Maxi eller på Skopunkten. Eller nya trosor. De jag har faller i bitar vilken dag som helst. För att inte tala om att jag behöver ha (minst) en ny BH – just nu har jag bara en BH som är lagom, så jag går oftast utan. Oh well! Huvudsaken är att barnet har hela, rena och tillräckligt stora kläder och det har hon.)

Jag skulle vilja gå till frissan också. Håret är ett burr med utväxt. I ett annat liv kommer jag ha råd med sånt. I ett annat liv kommer jag ha råd att köpa deo och hudcreme också. Och i det där andra livet kommer jag dessutom att ha råd att köpa något annat än den billigaste skiten av deo och hudcreme på Ica.

Men på Bloggmingel ska jag, luffare eller ej! Och det ska bli så himla kul! Och för att göra en toppenhelg ännu bättre, så ska jag nog träffa Garbo efter utcheckning på söndagen, så åker vi in till stan och käkar lunch och dryftar skitviktiga saker! En helg tillsammans med vuxna människor! OMG!

7 reaktion på “To do

 1. På centralen går du direkt till pendeltågen. Där tar du tåg söderut mot Södertälje, Östertälje, Nynäshamn eller Västerhaninge. Efer 9 min och vid den tredje hållplatsen ska du av. Gå sedan snett ner till Älvsjömässan för hotellet ligger precis bredvid.
  Gu vad kul (och skönt) du ska ha!

 2. Åh, tacka söta du! Sen gäller det bara att hitta också – jag menar att ta sig direkt till pendeltågen låter enkelt för en stadsbo, för en lantis som jag är det ungefär lika svårt som att hitta en morot i en godisaffär. Sätt mig i vilken skog som helst och jag hittar hem, men i stan är jag hopplös! För mycket folk och trafik och hus som stör :)
  Men ja, GUUUU vad kul och skönt jag ska ha!

 3. Gå in i den stora centralen och fråga vem som helst, så vet de vilken utgång som är till pendeltågen – och så finns det väl skyltar. Bara jag som inte vet för jag skyr också folk och trafik och stan. Lufsa i skogen med hund är min melodi. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>