Äntligen…

… är det lördag och dags för Bloggmingel!

Se upp Bloggmingelgäster, här kommer jag! Med plockade ögonbryn och nyfilade bebismjuka fötter. Och i övrigt klädd i lump och trasa. Inte ett endaste Odd Mollyplagg, inte ett enda par Acnejeans. Bara kläder inhandlade på H&M och secondhand/lumpbod. Skor från Skopunkten.

Och efter den här stöknatten med uppvaknanden 2-3 ggr/timme så ser jag lite extra mycket fram emot kommande natt. Tänk att få sova alldeles, alldeles ostört! Aaaah!

Och eftersom jag inte har någon smart telefon, utan ett gammalt tröskverk från 1900-talet, så kommer det inte bli något bloggande förrän jag sitter på rummet med datorn. (Jag lovar, jag vet ingen annan som har en lika gammal telefon som jag! Jag har försökt ha sönder den genom att låta Elvira leka obehindrat med den. Den har blivit kastad från höga höjder, dränkt i dregel och allmänt misshandlad. Ändå fungerar den. Den är ett under i hållbarhet. Jag hade hoppats på att den skulle gå sönder så jag fick köpa mig en smart telefon, men så länge den håller, så tänker jag använda den. Därav inget bloggande förrän jag sitter på rummet.)

Tåget går strax efter elva.

Det kan hända att jag somnar på tåget.

2 reaktion på “Äntligen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>