Nämen…

… ser man på! Kusinen från landet klarade av att hitta till pendeltågen OCH gå på rätt tåg OCH kliva av på rätt station OCH hitta till hotellet. Jag gick bara i några, små cirklar på centralen innan jag hittade rätt och jag behövde bara fråga en enda gång!

Det värsta var att åka ifrån kråkan och pappan. Kråkan följde med till stationen, hon har ju aldrig sett ett tåg i verkligheten. Hon var eld och lågor och tjatade om tåget hela vägen in till stationen.

Sen kom tåget. Jag trodde hon skulle tycka det var lite läskigt – de är ju stora de där fordonen och låter högt gör de också. Men hon flinade och flinade och flinade! Hon flinade när jag gick in i tåget, när dörren stängdes började flinet liksom stelna i hennes ansikte och paniken började lysa lite smått i hennes ögon.

Så åkte tåget. Med mamma i. Då blev det katastrof! Lille Skuttgråt och illtjut och mitt hjärta ba KRACK! Jag var färdig att dra i nödbromsen, på riktigt.

Det hade varit katastrof a la tsunami hela vägen hem. Det blev lite bättre när hon fick mat. Sen somnade hon. Och nu är allt som vanligt igen där hemma.

Själv har jag checkat in på hotellet, inspekterat hotellrum och goodiebag. (Jag har badkar på rummet!) Ätit en fantastiskt god lunch. Minglat och druckit bubbel och tittat på olika utställare. Fått håret fixat, så nu ser jag faktiskt inte ut som fåret från landet längre. Det värsta är att jag inte kan lägga mig och vila – då förstör jag ju frisyren.

Jag är väl kanske ingen mingelbegåvning, men det finns rasande många trevliga och roliga mammor här!

Nu vilar jag fötterna på hotellrummet innan nästa aktivitet drar igång.

En mer utförlig uppdatering med bilder kommer typ… senare.

5 reaktion på “Nämen…

  1. Tänker på dig! Njut så mycket du kan – det är du värd (och mycket mer också)
    Kramar från oss

  2. åh passa så du inte somnar där på hotellrummet och missar allt det roliga! även om lite ostörd sömn kanske inte vore helt fel det heller :) Hoppas du får en underbar helg, det är du värd!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>