Bloggmingel

Då var Bloggmingelt 2012 officiellt slut.

Det är en mätt, nöjd och glad liten Mysa som sitter i en hotellsäng och skriver just nu.

Jag tycker nästan inte vi gjort annat än att äta. Trerätters lunch, jättefika, trerättersmiddag, hotellfrukost. Jag kommer inte behöva äta på en vecka, allra minst! Jag ser ut som en orm som ätit en antilop!

Jag gick upp till rummet strax innan midnatt, det var karaoketävling och det är väl kanske inte riktigt min kopp te. Tyvärr hade jag fått rummet precis ovanför musikanläggningen och basen gjorde att glasen i badrummet skallrade. Så jag hade lite svårt att somna, det ska erkännas. Och jag var lite irriterad, det ska också erkännas. Inte på festdeltagarna eller på musiken, absolut inte. Inte irriterad på någon eller något alls egentligen. Mer irriterad på att det är så typiskt att när jag sett fram emot att sova en hel natt för typ tredje gången på två år, då kan jag inte sova pga oväsen. Jag är ju van vid knäpptystnaden på landet!

Jag har hur som helst haft det alldeles rasande bra! Jag är ingen proffsminglare, men jag har minglat lite. Pratat med rysligt trevliga bloggare och sippat bubbel. Men mest har jag njutit av att “komma bort” och bara få rå om mig själv. Duscha ensam, utan sällskap av liten tvååring som ropar “mea bobbor” (mera bubblor) när skummet från schampot runnit ner i avloppet. Det var ljuvligt att kunna torka sig och klä på sig och göra sig iordning utan en liten klängapa som ropar “ockock” (badrock – hon ääälskar sin badrock och det är nästan det bästa med att duscha, att man får ha på sig badrocken efteråt), släcker lampan inne i badrummet och skriker i frustration över att mamma tar så lång tid på sig. Det brukar sluta med att jag sveper en handduk runt håret och kränger på mig en badrock och struntar i att göra mig iordning.

Det var underbart att kunna sitta ner i lugn och ro och äta. Det var makalöst att få sova en hel natt, trots att det var svårt att somna. När jag väl somnat sov jag. Som en liten gris! (Jag hade ställt klockan på 7 för att gå upp och duscha och äta frukost och sen sova en stund till. När klockan ringde stängde jag av den och sov vidare till kl 9.30!)

Jag orkar inte tömma kameran och lägga upp bilder just nu. Worldpress fortsätter att krångla när jag ska lägga upp bilder, så det tar en evighet innan alla bilder är där de ska. Synd, annars hade jag lagt ut fler bilder än jag gör nu.

Nu ska jag smälta frukosten, liggandes i sängen. Sen ska jag checka ut och ta mig in till stan och träffa Garbo.

Klockan 15 går tåget hem. Då får jag äntligen krama och pussa på mina älskade igen! Kråkan hade letat efter mig i sovrummet i morse. Stackars liten, mamma är ju alltid hemma. Kan ju inte begripa varför mamma plötsligt inte är där.

Ikväll kommer det lite bilder. Jag lovar. Annars kan ni ju alltid kika in på de andra gästernas bloggar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>