Jaha!

Och när jag äntligen lyckades få med alla bilder jag ville, så kom inte texten med. Gaaah! Jag hade ju ungefär tusen länkar till olika företag som sponsrat goodiebag och ännu ett gäng länkar till alla utställare. Och jag tänker inte sätta mig och fixa alla de länkarna igen!

Och så hade jag skrivit att maten var mycket god, utom gazpachon vi fick till förrätt på lunchen. Jag skrev att Rica Talk Hotel har suverän service och väldigt trevlig personal och att jag mycket väl skulle kunna tänka mig att bo där igen! Och så skrev jag ett tack till Mgroup PR&Event och Rica Talk Hotel för att ni gjorde ett superarrangemang och så skrev jag ett tack till alla bloggmammor som var där och som jag fick nöjet att träffa.

Tack tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>