Grattis bror!

Min bror har lyckats med något alldeles fenomenalt, men jag kan inte berätta vad än.

Syster Mysan är omåttligt stolt över sin begåvade och kompetenta polisbror! Grattis som FAN! Bra jobbat!

För övrigt är det knappt jag tror det är sant att man kan ha sån här huvudvärk utan att ha migrän. Fytifan, helt enkelt.

Det är sommarfest på kråkans dagis idag, men hon är hemma idag med. Hon är feberfri och pigg och glad, men eftersom hon hade feber så sent som igår kväll, så får hon vara hemma idag med.

Men vi var välkomna att komma på festen ändå om kråkan orkar. Frågan är väl om JAG orkar.

Det var en riktig karlförkylning, detta!

(Och jag som hade tänkt passa på att njuta av försommaren nu innan jag börjar jobba, för sen lär jag inte ens märka att det är sommar. Men än när jag dör värmeslagsdöden i bilen utan AC till och från jobbet.)

2 reaktion på “Grattis bror!

  1. bil utan AC kan man ju inte ha! Usch, det skulle va hemskt, det är en grej jag utan tvekan skulle lägga pengar på att fixa eller köpa ny bil om jag inte hade AC i min.. vet inte hur jag överlevde i gamla golfen under studietiden, jo nervevade rutor i 100 km/h :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>