Lever jag?

Jag trodde aldrig att den där dagen skulle ta slut. Och jag trodde aldrig att jag skulle överleva den.

Den huvudvärken jag haft idag… Jag har aldrig mått så dåligt av vanlig huvudvärk någonsin tidigare! Det flimrade framför ögonen, jag var kallsvettig och svimfärdig, jag fick springa och kräkas ett par gånger.

Nej, det var inte migrän. Men när Alvedonen inte fungerade utan huvudvärken bara fortsatte eskalera, tog jag en Sumatriptan (migränmedicin) ändå. Som sagt, nej, det var inte migrän – medicinen hjälpte inte den heller.

Så det har varit en plåga att ta sig igenom den här dagen ensam med kråkan. Men hon har varit som en liten solstråle och skött sig i stort sett själv. Det är de här brytpunkterna som är värst – när hon börjar bli frisk och pigg och jag är som sjukast.

Ett tag blev jag nästan lite rädd. Jag tänkte att det kan aldrig vara normalt att ha såhär brutalt ont i skallen, bara av en vanlig förkylning. Jag tänkte ringa 1177 när kråkan somnat.

Men när hon somnat för kvällen la jag mig på soffan och somnade direkt, jag med. Jag sov i tre timmar och mår bättre! Men jag känner huvudvärken återkomma när jag sitter upp nu känner jag.

Bäst jag lägger mig och fortsätter vila!

6 reaktion på “Lever jag?

  1. har en kollega som hade liknande attacker av huvudvärk, när hon även fick yrsel och dubbelseende var hon till doktorn. En vecka senare opererade de bort en tumör ur hjärnan på henne, nu är hon snart återställd och kan köra hoj igen :) Men jag menar bara, om det inte går över ska du ta det på allvar! Krya på dig!

  2. Hehe, hjärntumör har jag inte. I så fall är det en väldigt snabbväxande sådan, eftersom jag gjorde CT skalle för ett år sedan. Om de nu inte gjorde en sån när de gjorde den där traumaCT’n i höstas när jag stod på huvudet ner för trappan…

  3. Men oj vad du har undersökt dig! Men jag tror som du på bihålorna, däremot kan nog tumörer va rätt snabbväxande, på ett år hinner de bli stora tror jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>