En eller max två…

… timmars sömn blev det för mig i natt.

Då var det en himla tur att jag sov på soffan hela kvällen, annars hade jag inte ens orkat ta mig upp idag.

Kråkan tyckte nämligen att det var en god idé att vakna klockan 2 och sedan vara vaken till 4.30. Ropa på mamma och berätta att Pinos byxor är svarta. Ropa hjälp mamma för att Pinos byxor “ramlat” av. Ropa på mamma femton gånger och fråga vad det är som låter – och varje gång få svaret att det är fåglarna som kvittrar. Ropa på mamma tio gånger och visa tigerfilten som hon hade ovanpå sitt barbapappapåslakan. “Titta mamma, tigetilt”. Ja, fast alltså, det är MITT I NATTEN! MAMMA ÄR TRÖTT! SOOOOV!

Zzz!

Sen hade jag just lyckats somna om, då ringde Kärlekens väckarklocka och sen var det kört.

Idag är det mulet och lite blåsigt ute. Då kanske jag ska försöka sanera huset lite. Det behövs!

Behöver jag säga att huvudvärken sitter som en smäck igen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>