Äh! Öh!

Här går man och tror att man är på bättringsvägen från den här pesten som drabbat en. Och med man menar man jag.

Det var ju tydligen jävligt dumt att tro. Nu har huvudvärken återkommit och jag är i princip döv på vänster öra. Och ingenting kommer ut ur bihålorna längre. Jag är inte snorig eller ens tät i näsan, men ändå är liksom alla kaviteter bakom ansiktet fulla med nåt äckligt som jag helst inte vill tänka på.

Jag har slutat använda nässpray. Dels för att jag inte är tät i näsan och har alltså inte svårt att få luft genom den. Dels för att jag blöder näsblod av allt för ymnigt nässprayande.

Just ja, glömde jag nämna febern? Jaha. Ja. Jo. Feber igen.

Imorgon måste jag ringa till vårdcentralen. Jag har visserligen ett gäng Amimox hemma, men jag är oftast inte en sån som självmedicinerar. Oftast. Jag är veterinär, inte läkare. Så jag låter läkarna göra det de är bra på, så sysslar jag med det jag är bra på.

Då säger vi så.

Hej så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>