Ojsan

På fredag börjar jag jobba på riktigt. På fredag alltså. Så har jag tänkt ett tag nu. På fredag börjar jag jobba.

Men vaffan, det är ju i övermorgon!

Var tog all tid vägen?! Jag har ju massor jag behöver göra! Baka, handla, köpa födelsedagspresenter inför kråkans tvåårskalas är bara några av sakerna. Jag måste köpa färg och lite annat smått och gott också, jag ska måla om ett bord och två stolar som jag köpte billigt på nätet. Tanken är liksom att kråkan ska få det på sin födelsedag!

Gah!

Jag skulle behöva plantera om lite växter inne också. Och fixa iordning blomlådorna ute. Klippa gräset. Fixa nya utemöbler.

Men, ja, på fredag börjar jag jobba.

Hoho, så kul det ska bli. De måste vi nästan fira! Ja, det firar vi! Vi firar det med en tävling!

På fredag alltså: tävling. Missa inte den! Jag lovar att du inte vill missa den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>