Ett par saker avbockade…

… från att göra-listan.

Köpt en TrippTrapp-stol till kråkan som hon ska få på sin födelsedag av farmor och farfar.

Inhandlat färg och lack och diverse utensilier för att måla bord och stolar till kråkan. Det var så j-la dyrt att det hade blivit väldigt mycket billigare att köpa nya, fräscha möbler från IKEA istället för att stöka med det här. Men är man dum i huvudet, som jag är, så blir det såhär!

Och idag mår jag sämre än någonsin tidigare med feber, var och blod i en snygg blandning från bihålorna, huvudvärk och allmänt svag och klen. Jag somnade kl 19 igår kväll och gick upp kl 9.30 imorse. Trött? Jag? Lite bara.

Men vi får väl se om inte lite antibiotika kan råda bot på det! Första dosen nedsvald just nu.

Och imorgon är det första dagen på jobbet och hur ska nu det gå när jag mår som jag förtjänar? Dvs som en diarréblöja.

Hejåhå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>