Västsverige nästa

Vi skippade picknicken i snön igår, vi tog en sväng på stan istället. Jag var så yr att jag trampade luft några gånger, raglade till, snubblade. Som en äkta parkalkis mao.

Konstigt att jag plötsligt blev så yr, jag trodde den värsta yrseln var över.

Ilandsmisären var total igår när jag hade sjukt mycket pengar på kontot och de hade rea i en av mina favoritklädaffärer och jag inte hittade något jag ville ha. Buhu, liksom!

Fast så gick vi in på New Yorker och där ville jag ha nästan hela affären, men jag var för trött och för yr för att orka prova.

Vi hade en helkväll i soffan när vi kom hem. Först varsin semla, sen låg vi skavfötters i soffan med en gemensam filt och varsin bok och läste i någon timme eller så. Sen var det sushidags och så blev det film varvat med tv. Det var svårt att välja tv-program igår. På femman var det ju Greys och på trean var min bror med i Efterlyst. Nä, han var inte med på någon övervakningsbild, han satt i studion och man såg honom i bild bakom GW varje gång man såg GW framifrån. Det blev ett evinnerligt zappande!

Hångel, mys och läsning i sängen innan jag somnade som en stock.

Tåget till västsverige åker strax innan 16 idag och jag börjar jobba imorgon och har helgjouren.

Behöver jag säga att jag inte inte vill åka hemifrån?

2 reaktion på “Västsverige nästa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>