MAMMMMAAAAA!

Jag har jobbat i helgen. Inte så mycket eller så hårt, men det har ändå tagit på krafterna.

Upp tidigt som fan (8½ mil enkel resa och starttid 7.15) och sen stå i snålblåst men sol och huttra och samtidigt kisa mot solen i fyra timmar gör att jag i lördags hade migränkänning och idag dragits med grymmaste huvudvärken precis hela dagen och inga piller alls hjälper.

Jag somnade runt 20 igår kväll och sov tills kråkan vaknade 9.30 i förmiddags.

Vi har varit på Leos Lekland idag. För en lyckad dag för litet barn! Hon sov inget på lunchen eftersom hon vaknade så sent, sen var det fullt ös medvetslös inne på leklandet i  ett par timmar. Det var som om hon fastnade på högsta växeln med plattan i mattan. Det var ett sjå att försöka hänga med i svängarna. Frågan är vem som var svettigast – barnet eller mamman.

Vi har åkt rutschkana trehundrafemtiotolv gånger, klättrat i och ur bollhavet etthundratjugofjorton gånger men sen hittade jag en liten avdelning där jag vågade släppa kråkan själv utan att vara rädd att hon skulle slå ihjäl sig, så jag fick vila en stund.

Det protesterades en del när vi skulle åka hem, men hon var så trött att hon liksom kom av sig.

Hon somnade till en liten stund (max en kvart) i bilen på väg hem.

Fixa iordning middag och äta, sen lite välling och sagoläsning på det innan det var dags att hoppa i säng.

Man tror lätt att barnet ska somna som en klubbad när hon är så trött efter en heldag på lekland och ingen sömn. Men nu är vi inne på andra timmen av “MAMMMAAAA!” varannan sekund.

Giv mig styrka och tålamod! Inget blir bättre av att jag vrålar tillbaks, men hela mitt inre vrålar “HÅLL TYYYYYST JAG ORKAR INTE HÖÖÖRA DITT GNÄLL OCH TJAAAAAAT FÖR HELVETES ALLA JÄVLAR!”

Jag antar att det är huvudvärken i en härlig kombo med mensvärk och PMS som gör mig till detta monster.

Giv mig styrka!

Sov nu, skruttbarn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>