Dags igen

Då var min ledighet över för den här gången. Jag tycker jag jobbar mycket för att bara ha en 70%-tjänst ;) Dessutom ringde de och ville att jag skulle jobba både igår och idag, men jag känner inte riktigt för att jobba tolv dagar utan att ha ledigt. Det hade ändå inte gått, eftersom dagis är stängt.

Två lediga dagar är till ända. Gissa vädret? Grått, regn, blåst. I helgen när jag jobbade? Sol och varmt. Nu ska jag jobba onsdag, torsdag, fredag, så ni som har semester kan ju passa på att njuta av vädret…

Imorgon ska jag jobba kväll (12-20.30) på akuten, sen är det dagpass torsdag och fredag. Kärleken har semester till slutet av augusti. Dagis har semesterstängt.

Tur att jag älskar mitt jobb – jag jobbar hellre än har semester och är ledig!

För övrigt är det löningsdag imorgon! Jag älskar att få lön! Det är inte särskilt många slantar med tanke på att jag som sagt bara jobbar 70% och eftersom jag pendlar så långt blir bensinräkningarna helt enorma. Men det är en härlig känsla att känna att jag gjort rätt för mig, att jag faktiskt gjort mig förtjänt av de där små slantarna. Ibland blir det till och med någon hundring över efter att jag betalat räkningarna. Då kan man tro att jag köper saker till mig själv. Det gör jag inte. Jag köper saker till Elvira. Med saker menar jag kläder. Jag sparar undan några tusenlappar också. Jag har ju liksom gått back nästan 100 000 de senaste två åren. Så. Att…

På tal om saker! Gissa hur sugen jag är på att köpa en sån här till kråkan?! Ungefär hur sugen som helst!

Trist bara att den kostar 900 spänn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>