Oglad

Nej, jag tog mig inte till jobbet idag. Jag klarar mig inte utan Citodon och Paraflex än och då kan/bör/vill jag inte köra bil. Dessutom tror jag att jag skulle fucka upp totalt på jobbet iom att jag inte kan röra mig många meter och de få metrarna jag kan röra mig går inte så snabbt.

Det känns så jävla pissigt! Förbannade k*ksugarrygg!

Jag ser chansen till förlängning på vikariatet flaxa iväg och arbetslöshetsmolnet hänger tungt och vattensjukt ovanför mitt huvud. Jag vill INTE bli arbetslös igen! INTE, INTE, INTE!

Att ha en lön är guld! Jag har betalat mina räkningar och satt in pengar på matkontot. Jag har satt in 5000:- på sparkontot och har ändå 3000:- kvar på lönekontot! Ni inser inte vilken lyx det är efter att ha gått flera tusenlappar back varje månad i ett halvår!

Nu siktar jag på att vara tillbaks på jobbet på torsdag. Det känns rimligt.

Jag har gråtit mest hela dagen idag. Av ilska, besvikelse och … ledsenhet. Varför kan jag aldrig få ha det bra några längre stunder? Varför är det alltid något som ska fucka upp mitt liv?!

Jag är så innerligt glad att jag har min Kärlek och min lilla kråka. Utan dem hade jag varit färdig att ta med mig en snara ut i skogen vid det här laget. Nä, inte riktigt, men ni fattar.

Kärleken tar hand om mig och om kråkan och däremellan springer och styrketränar han. Jag fattar inte hur han orkar. I lördags köpte han hem pizza, godis, chips, glass och läsk till mig där jag låg (ligger) i soffan och tyckte (tycker) synd om mig själv. Igår bjöd han på frukost bestående av amerikanska pannkakor med blåbär och lönnsirap. Kaffe och juice också, såklart. Han lagar mat och tvättar tvätt och städar och byter blöjor och fixar disken. Dessutom orkar han vara go och rar mot mig och kommer och klappar och pussar på mig med jämna mellanrum.

Något gott måste jag gjort som landat ett sånt kap! Snygg, sexig och fin på alla sätt – från insidan och ut.

Därför beställde jag hem en bukett blommor till honom idag.

Jag önskar att det fanns ett sätt att visa och förklara för honom hur mycket han betyder för mig, hur oändligt mycket jag älskar honom. Den här defekta kroppen älskar hans perfekta kropp till evigheten och tillbaks igen!

 

2 reaktion på “Oglad

  1. Åh din stackare! Är det diskbråck du har fått? I så fall måste du få hjälp med hur du ska träna och hur du ska göra ergonomiskt på jobbet. Kolla tex på Mckenzie-metoden.

    Hoppas att du kryar på dig snabbt!
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>