En ny

Idag var vi på Leos Lekland i Uppsala. Jag satt och tittade på och vaktade kråkans mjölkglas medan pappan och barnet röjde järnet i nästan två timmar.

När jag satt där och spanade efter mina finaste, fick jag syn på en familj med en relativt nyfödd liten knodd som sov mot sin mammas bröst.

Och då blev jag så innerligt sugen på ett syskon till kråkan! Det liksom värkte i mig efter att få hålla i en sån där liten, liten människa och snusa i håret. Den där bebislukten… De där små, små ljuden från den där lilla, lilla människan.

Men, ja. Vi får väl se. Jag är inte purung och det börjar bli lite småbråttom om vi ska hinna med en till. Men just nu är det inte läge…

PS. Ryggen är bättre idag. Kan röra mig nästan som vanligt och det är bara vid vissa rörelser eller om jag varit stilla en längre stund som jag har rejält ont. Klarat mig utan smärtstillande och Paraflex idag, men jag kommer ta Paraflex innan jag sover, för jag bår alltid ont på natten. På torsdag ska jag jobba! Jippie! DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>