Stackars

Stackars Ulf Brunnberg!

Egentligen borde man avsky honom och få kväljningar bara av att höra hans namn. Och med man menar jag jag. Men jag kan liksom inte. Det är ju synd om karln.

Jag menar, nu sitter han där ute i sin skärgård och får inte ens dricka sprit när han ska köra båt, stackarn. Dessutom har han sån otur när han tänker.

I hans hjärna har tankarna snurrat och farit runt så våldsamt i alla vindlingar att de till sist måste gått vilse. Möjligtvis beror det på bristen på alkohol i samband med framförande av motorfordon.

För Brunnberg anser att det är feminismens fel att en kvinnlig häktesvakt blev misshandlad till döds. Kvinnor borde, i egenskap av det svagare könet, inte få vara häktesvakter. Då får de faktiskt skylla sig själva om de blir ihjälslagna.

Och så lägger vi återigen skulden hos offret, precis som vi gör när kvinnor blir våldtagna. Om man går ute ensam på natten, har en för kort kjol, för djup urringning, följt med någon hem, druckit en drink för mycket, haft många sexuella förhållanden – då får man faktiskt skylla sig själv. Gäsp! Tröttsamt!

Det som jag är lite intresserad av är hur en snopp – bestående av hud, blodkärl, svällkroppar och lite annat biologiskt material – skyddar en man från att bli ihjälslagen om han får motta 38 slag från en helgalen fånge. Exakt hur fungerar den där drulen, som gör den så oerhört värdefull att ha i slika situationer?! Försvarar man sig med den, som något slags skinnbatong? Eller gömmer man sig bakom den och låter drulen ta emot alla slag?

Jag frågar dig, Uffe, exakt hur gör din snopp dig odödlig?

Men visst är det sorgligt?! Från putslustig, småmysig Vanheden till uppmärksamhetshorande, kvinnohatande alkoholist som är beredd att uttala sig om vad som helst, bara han får publicitet. Bara han inte blir bortglömd. Hellre hatad än bortglömd.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>