Hemma

Igår när jag hämtade kråkan på dagis fick jag förfrågan av föreståndarinnan om det var ok om kråkan var hemma idag.

Det var många pedagoger sjuka och de hade inte fått tag på någon vikarie, så om det var okej för mig så skulle kråkan få vara hemma idag och så får hon komma extra på måndag istället.

Och eftersom jag ändå inte har något bättre för mig, så är det klart att kråkan och jag kan ta en mammakråkadag! Hellre det än att hon inte får den tid och uppmärksamhet hon är van vid på dagis pga för få personal!

Så idag ska vi bara mysa och kurera oss från våra respektive förkylningar. Kanske ska vi ta en tur in till stan. Kråkans gudmor fyller ju år imorgon, så vi kanske ska åka och köpa en present och stoppa i lådan. Om vi orkar. Varken kråkan eller mamman är jättekrya.

Men vet ni, kråkan har faktiskt, för fjärde gången i sitt två år, tre månader, en vecka och två dagar långa liv, sovit en hel natt! Från 19.15 till 8.15!

Visserligen var jag uppe vid 6 för att stoppa i nappen och lägga på täcket, men det räknas inte!

Jag önskar att det här kunde bli en vana för kråkan! Att det sker en gång i månaden är iofs bättre än att det sker typ aldrig, men det är ju rena lyxen att få sova en hel natt! Jag vill alltid ha det så! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>