Grattis!

Idag fyller min bästvän och kråkans gudmor år! Hon är en allt igenom god människa, från insidan och ut! Dessutom är hon både snygg och smart! Tyvärr är jag en ganska dålig vän tillbaks. Vi hörs sällan och träffas ännu mer sällan. Jag är alltid sen med presenter och julklappar till henne och hennes barn.

Ändå står hon ut med mig och finns där när helst jag behöver henne. Det är få förunnat att få ha såna underbara vänner!

Grattis på din dag, bästvännen!

Jag vill också skicka ett stort grattis till Alex som fick en son för några dagar sedan! Inget kan förändra en som ett barn. Välkommen till världen, R och välkommen till ett nytt liv Alex! :)

Hipp hipp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>