Nytt projekt?

Åh, jag är så sugen på att klicka hem den här ryan! Den skulle passa bra på golvet nedanför min sida av sängen. Tänk så varmt och mysigt det skulle bli om tassarna när man går upp på natten och på morgonen!

Problemet är bara att frakten nästan kostar lika mycket som själva matt-materialet och gott om pengar har jag ont om. (Särskilt nu efter telefoninköpet!)

Jag kanske kan önska mig mattan i födelsedagspresent?! Jag fyller ju år om en dryg månad!

Nästa problem är att det kommer ta en hel evinnerlighet eller två att knyta färdigt mattan. Den kommer bli klar lagom till våren eller så. När det inte alls är lika kallt på golvet nedanför sängen. Men fin är den ändå :)

4 reaktion på “Nytt projekt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>