Topp 10 – dag 2

Det här inlägget skulle ju kommit igår, men vårt internet bestämde sig för att tvärdö igår kväll, så det blev varken hackat, malet eller skrivet. De inläggen som postades igår och idag på förmiddagen var tidsinställda.

Jag får helt enkelt köra två delar idag, så jag kommer ikapp.

Idag ska det alltså handla om filmer. Men gudars, vad svårt! Jag tittar inte så mycket på film och när jag väl tittar, så minns jag aldrig vad filmen heter. Jag kan titta på en film som jag inte alls känner igen namnet på, bara för att upptäcka ungefär 10 minuter in i filmen att jag redan sett den.

Men ja, jag får väl göra ett försök. Helt utan inbördes ordning.

Dag 2 – 10 favoritfilmer

  1. Clockwork Orange
  2. Pulp Fiction
  3. Gran Torino
  4. Kill Bill-filmerna
  5. Death Proof
  6. The Shining
  7. Storm
  8. Love Actually
  9. Stardust
  10. Psycho

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>