Igen!

Det är inte meningen att chocka er alldeles, men här kommer ett nytt inlägg! Är det så att jag fått blogglusten tillbaks, kanske? Vem vet.

Jag ville mest bara meddela att Ru inte kommit idag heller, men jag har på känn att hen kanske inte håller sig inne till 2014. Det händer grejer här…

I går kväll innan jag gick och la mig tog jag två Citodon, som ordinerat av läkarna på förlossningen. Jag fick sova! Det tog visserligen en stund innan jag somnade och Kråkan stökade ett par timmar mitt i natten, men efter att ha sovit 2-3 timmar/natt i två veckor var 6 timmars sömn som att komma till himmelriket. Bara det att inte ha så himla ont!

Så i morse var det jag som gick upp med Kråkan medan Kärleken fick sovmorgon. Det kändes som om han behövde det efter de senaste veckornas påfrestningar med gråtande höggravid sambo med värkar, resor till sjukhuset mitt i natten och tidiga mornar med Kråkan. Dessutom oron för mig och Ru och om förlossning är på gång eller inte.

Framåt kvällen fick vi besök av vänner som vi inte träffat på länge. Vi åt middag (less på all julmat, så det fick bli fisksoppa) och snackade om allt mellan himmel och jord. Fantastiskt trevligt!

Nu är jag trött och det värker och molar, så det blir nog ett par Citodon och sängen inom en ganska snar framtid.

Håll utkik, det kanske kommer ett inlägg i morgon också! :-o

2 reaktion på “Igen!

  1. Hej – och kul att du är tillbaka! Jag har följt din blogg i många år och såg också detta via Bloglovin. Både jobbigt och roligt 2013 tycks du ha haft.
    Jag gissar på kille som föds den 4 jan 2014. Gott Nytt År & Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>