12…

… dagar kvar.

I natt tror jag inte Kråkan bråkat något alls. Jag har i varje fall inte hört något och Kärleken säger att han sovit hela natten (vilket iofs inte behöver betyda så mycket – han sover om så bomberna faller). Jag tror att hon kanske stökat en del ändå, för det var näst intill omöjligt att väcka henne i morse runt 8. Det tog nästan en halvtimme att få upp henne ur sängen, så vi kom lite sent till dagis idag.

Själv var jag så trött efter att jag lämnat henne att jag satt på en fotpall framför kaminen och somnade. Vaknade av att jag ramlade åt sidan ner på golvet.

Nu har jag sovit tre timmar och är piggare. Snart dags att hämta Kråkan igen och så var den här dagisveckan slut. Vi ska åka och veckohandla och slänga skräp i återvinningen. Jag gissar att det kommer bli hyfsat jobbigt för både kropp och själ i mitt nuvarade tillstånd, men mat måste vi ha och om vi inte vill drunkna i plast och kartong bör vi göra oss av med det.

Jag håller en tumme för att Kråkan är lika trött i morgon bitti, så vi får sovmorgon!

Jag håller också ett par, tre tummar för att Ru bestämmer sig för att komma ut. Helst nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>