Yeah

Idag kan nog bli en bra dag. Den har alla förutsättningar.

Vaknade kl 7 och kände mig pigg och utvilad (?!) Det är förvisso härligt väder ute, men det är för kallt för att jag ska ge mig ut på morgonjoggingrundan som jag tagit mig för vana att knata runt innan frukost den senaste veckan.

Ny lön på kontot, men det är konstigt hur fort man blir bortskämd. Om nettolönen hamnar på under en tvåa och fyra nollor så tycker jag helt plötsligt att jag fått lite i lön. Heh! Förra månaden lyckades jag lägga undan 10 000, betala mer till CSN än vad de kräver (vilket jag även ska göra denna månad trots att de inte vill ha några fler pengar av mig förrän i april), betala hela hyran (eftersom Kärleken betalade hela hyran i januari), klippa mig och göra slingor, köpa en massa grejor till Kärleken på födelsedagen samt förnya mitt kort på F&S. Ändå 2000 kr kvar på kontot när lönen kom.

Posten kom med Carlos Ruiz Zafóns senaste bok – Ängelns lek. Whohoo! Den som inte läst Vindens skugga bör genast sätta sig och göra det! Nu ska jag bara läsa klart Berättelse om Herr Roos som jag började läsa igår när jag lessnade på Myrrha. Alltså, jag vet inte vad jag tycker om den boken. Myrrha, alltså. På sätt och vis gillar jag den, men jag förstår den inte. Jag förstår inte huvudpersonernas motiv eller bevekelsegrunder.

Alltså, först Berättelse om Herr Roos, därefter Myrrha och SEN Ängelns lek!

Jag fick mail om att jag inte fick jobbet jag sökte och som jag var livrädd över att få eftersom det verkligen inte var ett jobb som skulle passa mig. Men jag har inte råd eller tid att vara kräsen, så hade jag blivit erbjuden jobbet så hade jag tagit det. Nu slipper jag den ångesten i alla fall. Yay!

Och snart ska jag iväg till en jobbintervju till ett jobb jag verkligen VILL ha! Visserligen bara sommarvik, men bara en sån grej skulle underlätta mitt liv alldeles fantastiskt. Min önskan och dröm är verkligen att kunna få stanna här uppe hela sommaren, att kunna cykla till jobbet varje dag och komma hem efter jobbet varje dag. Att slippa bo hemma hos mamma och partnern och borta från Kärleken i flera veckor i sträck. Och även om vi inte kommer kunna få någon semester tillsammans i sommar så skulle det göra mig så lycklig om jag bara kunde få somna och vakna med Kärleken hela sommaren.

Och i september har Kärleken tre veckor ledigt och om jag inte fått något fast jobb då så packar vi några väskor och flyger till Thailand. Eller kanske Nya Zeeland där grannens sambo kommer bo vid det laget. Eller kanske till Japan där Kärleken har en vän som jobbar och bor.

Den som lever får se.

Håll nu tummarna för att jag får det där jobbet jag så väldigt gärna vill ha! Pliiis!

2 reaktion på “Yeah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>